Heipsan! Päätin esitellä tärkeimpiä sivu- ja päähenkilöitä, että heistä tietäisi sitten enemmän. Jotkut eivät ehkä tule näkymään tarinassa paljoakaan ja toiset ehkä enemmän esim. intiaaniperheelle en ole keksinyt yhtään mitään. ajattelin heidän menevän sitten vain virran mukanaXD Aih niin, huom! teksti on ihan täyttä ******. Lupaan ettei sellasta tuu tarinaan sitten, kun saan sen alotettua;)

 

 Tarinan päähenkilö, Lara Green (Meinasin laittaa CroftXD) Toimelias, iloinen ja positiivinen. Laran äiti kuoli muutamia vuosia sitten, mutta tyttö selviytyi siitä hienosti ja elää nyt onnellisena isänsä kanssa.

 Lara rakastaa ulkona olemista. Aurora-äidin kuoltua Lara onkin usein lähtenyt ulos yksikseen. Tein muuten Laran äidin oikeasti, mutta poistin hänet perheenluontitilassa. Laralla on siis molempien vanhempien geenit.

Laran isä Wilson. Komea ja hauska tyyppi, joka viihtyy porukoissa, mutta pärjää yksinäänkin. Hänessä on aitoa uudisasukashenkeä, jota tarvitaankin uuden elämän aloittamiseen. Vaikka sitä ei päällepäin huomaa, Wilson silti ikävöi Auroraa valtavasti. 

Greeneillä on pieni talli pihallaan, jossa heidän eläimensä. Pääelanto on kuitenkin kalastus. 

 Laralla on todella hyvät suhteet isäänsä ja he ovatkin olleet aina yhdessä.

 Kylän suurin maanviljelyperhe Jameson. Heillä on myös paljon elukoita. Oikealta vasemmalle: Talon isäntä Adolf (hehheh), pieni tytär Barbara, emäntä Mira ja Adolfin:n siskonpoika Iiro.

 Adolf omistaa kylän kyläkaupan. Hän hoitaa sitä omalla tontillaan, missä on myös pellot ja talo.

 Adolf on mukava maalaisukkeli, jolla on paha peliaddikti. Saluunan yläkerrassa oleva baari ja pokeripöytä ovat kovassa käytössä ja Miran suureksi harmiksi vaivalla ansaitut rahat valuvat käsistä Adolfin huonon pelionnen takia.

 Mira on lihavanpuoleinen, mutta sirokasvoinen ja kaunis nainen. (Mira on raskaana, mutta on myös lihavakin) On huolissaan miehensä peliriippuvuudesta.

Barbara on Jamesonien tällä hetkellä ainoa lapsi ja ehkä vähän "diiva" Barbara on suunnilleen Laran ikäinen ja hyvin sivistynyt ja hyvin käyttäytyvä. Baralla on muuten tosi suuret silmät. (Ei huolta, en ala kutsua häntä BaraksiXD) 

 Iiro on vähän yksinkertainen tyyppi, mutta pitää Barbarasta ja leikkii paljon tämän kanssa. Hoitaa aina työnsä (on siis renkinä tilalla) ja on tunnollinen, mutta työajan päätyttyä ei tee mitään pakollista.

 Kuvia tallista

 

 Perhe Burlington omistaa kaupungin leipomon. (Eka kuva) Carl Burnington on komea ja hiljainen mies. Kuten Wilson, hänkin menetti vaimonsa traagisella tavalla, mistä hän ei tahdo puhua. Vaikka tapauksesta on kulunut jo monta vuotta arvet ovat silti syvät. Niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Salaperäisistä arvista Carlin kasvoilla ei edes hänen tyttärensä Elizabeth tiedä. Elizabeth on Carlin ainoa tytär ja hyvin sairas. El on viisas ja rauhallinen. Hyvin paljon isäänsä tullut.

"Jos Elizalle kävisi jotain, en enää voisi elää" Eliza on Carlin ainokainen ja tämä hoitaa tyttöään parhaansa mukaan. 

Carl on hyvä kokki ja tekee aina itse leipomonsa leipomukset. 

Aina, kun Eliza voi paremmin, hän auttaa isäänsä kaupassa.

Nikki on kylän opettaja. Nuori ja omalla tavallaan kaunis.

Nikki on vannoutunut vanhapiika, vaikka onkin todellinen talousihme.

Opettajana toimimisen rinnalla Nikillä on kanala takapihallaan.

Hevonen kansXD Sateisina päivinä on kiva istua ulkokatoksen alla.

Mary

Kylän kaunotar ja laulaja/tanssija saluunassa.

Mary suorastaan asuu saluunassa ja saakin usein Miran vihat päällensä, sillä hänellehän Adolfin rahat usein menevät.

"All in!"

Mary houkuttelee matkaavat cowboyt pelaamaan katseellaan;D

Hän asuu hotellissa, jonne hänellä on pysyvä varaus. Illan tullen, kun hän lähtee kotiin, ei hän valitettavasti aina mene yksin. If Y`a know what I mean.

Kaupungin "uljas" sheriffi. James,

James asuu shriffin toimiston vieressä olevassa teltassa. Työ ei oikein lyö leiville.

Jamesin pitkäaikainen ja salainen ihastus on saluunan Mary. Tällaista ei kyllä varmaan tule tapahtumaan. Nämä kaksi ovat molemmat täysin eri planeetoilta.

Miun intiaaniperhe! Äiti on Natsumi (ihan tosi, en osaa yhtään intiaanilaista nimeä, keksin vaan japanilaisiaXD) Pieni poika hänen sylissään on Kenta. Pieni tyttö on Ivy, joka rakastaa luontoa ja eläimiä. Mustahiuksinen mies on Natsumin mies Mo ja ruskeahiuksinen on hänen veljensä Suuri Johtaja:D

 

----------------------------------------------------------------------------

Noin:) Minun oli vain pakko näyttää kaikki simini. En lupaa mitään, että kaikki olisivat vakituisessa asemassa tarinassani. Mutta kyllä kaikki (paitsi ehkä inkkuperhe) pääsevät ainakin yhteen osaan. Inkkareiden lapset kyllä sopisivat kohtuullisesti tarinani juoneen muttaah-_-' No se sitten nähdään