Nääh, kuten ehkä huomaa, niin on tylsää. Sain tokarin yms. Keskiarvo oli sellanen 8, 7 tai jotain siitä läheltä. Pari kymppiä, kaksi kasia ja loput ysejä. Ihan kohtalainen mielestäni:)

Ajattelin kirjottaa tänne spoileja, mitä olen ajatellut seuraavissa osissa tapahtuvan. Mikään niistä ei ole varmaa, tosin ei kannata lukea jos ei halua. Eikä kyllä todellakaan kannatakkaan, sillä se vie ilon lukemisesta. Jos siis joku haluaa, niin mustaa alla olevan. Itse en lukisi... Ja ei kommentteihin mitään spoileista, tai poistan neXD

 

1. Ensinnäkin, kuten kaikki varmaan ovat arvanneet, Eliza kuolee ja aika pian. Ajattelin Lillithin, Laran ja Barbaran olevan huvipuistossa ja sitten saavat viestin, että Eliza on kuollut. Sitä seuraavassa osassa olisi sitten hautajaiset.

2. Lara tapaa Ivyn ja tämän perheen. Lara on juuri saanut naarmun poskeensa ja sen takia Ivy löytää hänet. Ivyn setä sitten parantaa sen.

3. Laran pitää päättää Milon ja Spencerin välillä. En ole itsekkään vielä varma mihin kallistun. Aika näyttää:)

4. Barbaran salainen poikaystävä on Ivyn veli Kenta. Nää järjestykset on sitten ihan pielessä.

5. Myöhemmin Lara sitten tietty saa lapsia, mutta siitä ajasta en vielä tiedä tarkemmin.

6. Laran isä EHKÄ menee Louisa nimisen naisen kanssa naimisiin. (Olen jo tehnyt hänet ja hänelle talon)

7. Lara muuttaa sitten myös sen sulhasensa kanssa omaan isoon taloonsa, joka myöskin on valmis.

8. Naapurustoon muuttaa EHKÄ ranskalainen perhe. Nainen ja pikkupoika. Mutta vasta sitten, kun Laralla on omia lapsia. Tämäkin perhe on jo tehty.

9. Sheriffi eroaa Brigitestä ja nai Maryn. En tiedä vielä, mitä Jamesin ja Brigiten lapselle Britalle käy. Ehkä Elizan isä ja tämän uusi vaimo adoptoi tämän. (Siis kyllä, Elizan isällä on uusi vaimo 6 osasta lähtien)

Ei kai muuta. Toivon, että et lukenut...